Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Президент України вручив Юрію Гусєву посвідчення голови Херсонської ОДА

Дата: 15.07.2019 15:51
Кількість переглядів: 282

Фото без опису      13 липня 2019 року, перебуваючи з  робочою поїздкою на Херсонщині, Президент України Володимир Зеленський представив голову Херсонської обласної державної адміністрації Юрія Гусєва та вручив йому службове посвідчення очільника регіону. Представлення відбулося на території контрольного пункту в’їзду-виїзду «Чонгар», під час наради щодо реалізації проектів облаштування КПВВ на Херсонщині. З відповідним Указом Глави держави можна ознайомитись на офіційному сайті Президента України.

         Новопризначений голова Херсонської обласної державної адміністрації Юрій Гусєв подякував Президенту України Володимиру Зеленському за довіру й зазначив, що для нього велика честь очолювати рідний регіон. Він наголосив, що працюватиме на покращення якості життя людей, а також визначив пріоритети своєї роботи на новій посаді.

Першочергово Юрій Гусєв виділив розвиток інфраструктури в області, залучення інвестицій саме в переробну, а не в сировинну галузь, що дасть можливість створювати нові робочі місця.

Крім того, очільник області відзначив, що Херсонщина – зона ризикового землеробства, а тому потребує розвитку зрошувальних систем.
«Зрошення дозволить нам залучати інвестиції в сільське господарство, отримувати кращу врожайність, забезпечувати продовольчу безпеку області й усієї країни», - наголосив Юрій Гусєв.

Звичайно, серед пріоритетів очільника однієї з туристичнопривабливих областей України – створення якісної туристичної інфраструктури, будівництво готелів та розвиток аеропорту. Резюмуючи цей напрям своєї роботи, Юрій Гусєв звернувся до українців, які цього літа ще не відвідали Херсонщину: «Відкривайте для себе перлину України – Херсонську область».  

Голова облдержадміністрації наголосив на важливості створення умов для того, щоб люди відчули, що Європа починається в Херсонській області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора