Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Найкращий подарунок на День народження

Дата: 11.07.2019 17:28
Кількість переглядів: 805

Фото без опису            Майже неможливо  уявити людину, яка не любить отримувати подарунки. Очікуваний або неочікуваний, коштовний чи просто приємний дріб’язок , особливо, якщо дарують від щирого серця,-приємно вразить кожного.

Подарунок, який отримала на свій День народження голова Улянівської сільської ради Надія Твердохліб - безцінний, адже сьогодні доля  їй подарувала четвертого синочка.

Немає на світі більшого щастя, ніж тримати на руках свого сина. Новонародженого сина, якого так чекали і хотіли. Найбажанішої і улюбленої дитини в світі!

У Надії Юріївни сьогодні потрійне свято: її День народження, чоловіка та її маленького синочка, якому і ім’я дали на честь батька-Сергій Сергійович.

З цією радісною подією привітав Надію Твердохліб голова районної державної адміністрації Віктор Турик : «Народження хлопчика – це завжди велика радість для всієї родини, тому що з’явився спадкоємець, новий громадянин України! Нехай Ваш син гідно несе це горде звання за життя, та буде справжнім чоловіком «з великої літери». Впевнений, що Ви прикладете чимало зусиль для його виховання, загартування його характеру і міцного духу. Нехай Ваш синочок виросте справжнім помічником для матері, гордістю для батька, надійним і вірним чоловіком. А зараз, нехай радіє життю, росте здоровим і щасливим, в оточенні дбайливих люблячих батьків. Нехай ця подія осяє Ваше життя, доповнивши його новими емоціями і переживаннями, тому що дитина – це завжди велике щастя!» Очільник влади подарував патріотичній родині - кошик з квітами патріотичних кольорів.

Діти — це подарунок неба, це маленькі промінчики світла, які наповнюють світ позитивними емоціями щастя, радості та безмежної любові. Заради їх посмішок можна здолати усі перешкоди, в їх маленьких долоньках так багато тепла , а в очах — безмежна щирість та віра у краще. 

Отож приєднуємося до всіх привітань та побажаємо усій дружній родині Твердохліб міцного здоров’я,  любові, затишного сімейного вогнища і квітучого добробуту!

І хто сказав, що дива бувають тільки в казці?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора