Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівників райдержадміністрації привітали колядники.

Дата: 08.01.2019 15:55
Кількість переглядів: 1079

          Святкування Різдва відзначається з особливим настроєм, оскільки супроводжується українськими традиціями: колядками, щедрівками, вертепами, які несуть в собі благословення предків, зберігають українську духовність і приносять радість в кожну оселю, тому кожен має приймати їх з вдячністю. Саме з такими відчуттями колектив районної державної адміністрації зустрів колядників.

08 січня з нагоди новорічно-різдвяних свят до Скадовської районної державної адміністрації завітали колядники – артисти народного ансамблю «Радість» та юні артисти - читачі Скадовської центральної бібліотеки для дітей. Дзвінко лунали українські колядки, щедрівки, віншування та щирі побажання Божого благословення, добра, миру і всіляких гараздів.

Керівництво, працівники структурних підрозділів районної державної адміністрації  подякували гостям за щирі побажання, адже за народними повір’ями те, що побажають колядники та щедрувальники, обов’язково має здійснитися у Новому році.

Голова районної державної адміністрації Віктор Турик подякував колядникам, які  намагаються у такий спосіб зберігати та примножувати наші українські традиції, привітав всіх з  різдвяними святами, побажав миру і спокою в кожному домі, побільше радості, міцного здоров’я та всіх благ і, як годиться,  віддячив колядникам святковими гостинцями.

А від вдячних глядачів  артисти отримали рясні оплески та подяку у вигляді солодощів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора