Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова районної державної адміністрації привітав працівників житлово-комунального господарства

Дата: 18.03.2019 15:50
Кількість переглядів: 1021

Фото без опису   Фото без опису               День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення святкується в Україні в третю неділю березня як професійне свято працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Працівники галузі невтомно піклуються щоб в наших домівках завжди була вода, тепло, щоб тішили око сквери, вулиці і дороги, двори і підїзди.

Напередодні свята, 15 березня 2019 року, голова районної державної адміністрації Віктор Турик, разом з керівником апарату районної державної адміністрації Андрієм Кириченко привітали працівників комунального підприємства «Водне господарство» Скадовської міської ради з професійним святом.

«У переддень свята хочу подякувати усім вам за сумлінну та самовіддану працю. Завдяки вашим працьовитим рукам, високому професіоналізму та наполегливості підтримується безперебійна робота інженерних комунікацій. Ваша робота – одна з найважливіших соціально значущих складових господарського комплексу району. Щоденною працею ви задовольняєте життєво необхідні потреби мешканців нашого міста. Переконаний, наполегливість у роботі є запорукою здійснення  планів щодо успішної роботи цієї особливо важливої сфери міста. Висловлюю щиру вдячність за нелегку працю, за те, що за будь-якої погоди, за будь –яких найскладніших ситуацій ви робити все можливе, аби в кожній домівці було затишно і комфортно, аби все наше міське господарство працювало злагоджено і безперебійно. Бажаю щастя, добробуту, віри у власні сили вам та вашим родинам, міцного здоров'я і, звичайно, подяки та поваги від людей» - зауважив Віктор Турик.

Подяками голови районної державної адміністрації було відзначено Балясевича Євгена  Вікторовича- майстра служби з експлуатації обладнання системи водозабезпечення комунального підприємства «Водне господарство» Скадовської міської ради, Цілинко Сергія Володимировича - головного інженера комунального підприємства «Водне господарство» Скадовської міської ради, Новікова Олексія Володимировича - інженера з охорони праці та техніки безпеки комунального підприємства «Водне господарство» Скадовської міської рад, Вороніна Анатолія Анатолійовича - електрогазозварника служби з експлуатації обладнання системи водозабезпечення комунального підприємства «Водне господарство» Скадовської міської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора