Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання оргкомітету з підготовки відзначення Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Дата: 04.05.2018 15:49
Кількість переглядів: 605

Фото без опису Фото без опису                        03 травня 2018 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Турика відбулося засідання оргкомітету з питань підготовки та відзначення в районі Дня пам’яті та примирення і 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У засіданні взяли участь представники районної державної адміністрації, міської та районної ради, відділу освіти і відділу культури, РБК імені Т.Г. Шевченка, Управління праці та соціального захисту населення районної державної адміністрації, ДП «Скадовський морський торговельний порт», Скадовської філії ДП «Адміністрація морських портів України»,  КЗ «Скадовський центр ПМСД», КЗ «Центральна районна лікарня», Скадовського відділення Новокаховського відділу поліції ГУНП України в Херсонській області, районного військового комісаріату, громадськості.  

У ході засідання був обговорений та затверджений районний план заходів, зокрема покладання вінків і квітів до пам’ятників загиблим воїнам.

За результатами засідання оргкомітету прийнято рішення:

  1. 7 травня 2018 року керівництво міста та району планує відвідати та привітати ветеранів Другої світової війни вдома.
  2. Заплановано провести районні урочистості 8 травня 2018 року о 9:00 годині на Алеї Слави м. Скадовська, а саме мітинг до Дня пам’яті та примирення. Окрім цього, у цей день керівництво міста та району планує покладання квітів до пам’ятного знаку на острові Джарилгач та спустити на воду вінок вдячності та пошани від співвітчизників для вшанування пам’яті загиблих героїв-моряків.
  3. 09 травня 2018 року о 09.00 годині на центральній міській площі будуть організовані меморіальні заходи та церемонія покладання квітів до Вічного вогню на Алеї Слави, приурочені до 73-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Після урочистостей у кафе «Дон» відбудеться вогник для ветеранів за участю творчих колективів РБК імені Т.Г. Шевченка, а біля кафе «Дон» усіх охочих пригощатимуть польовою кашею.

Також увагу зосередили на забезпеченні чергування медичної служби та охорони громадського порядку під час проведення масових заходів.

Підводячи підсумки засідання, Віктор Турик наголосив, що від злагодженої роботи оргкомітету залежить якість проведення заходів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора