Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Скадовська районна державна адміністрація представила туристичний потенціал Скадовського району на міжнародній туристичній виставці UITT 2018

Дата: 03.04.2018 15:47
Кількість переглядів: 1483

Фото без описуЗ 28 по 30 березня 2018 року у Київі відбулась традиційна 24 Міжнародна туристична виставка Uitt 2018 "Україна – подорожі та туризм" - традиційна щорічна зустріч міжнародних туристичних організацій, національних і регіональних туристичних комітетів, туристичних операторів і турагентств, представників держструктур, авіа - компаній, організацій, готелів, перевізників та медіа. Цього року у виставці взяли участь 366 компанії з 24-х країн світу та 37 міст та регіонів України.

Скадовська районна державна адміністрація спільно з Херсонською обласною державною адміністрацією представили свій рекреаційний, туристичний потенціал, оздоровчі заклади та туристичний бізнес району.

Для презентації Скадовського району розроблено та виготовлено презентаційний буклет з висвітленням основних напрямків оздоровлення і відпочинку. Для туристів, тур-агенцій, відвідувачів виставки виготовлено рекламно – інформаційну буклетну продукцію, а також сувеніри з природного місцевого матеріалу, магніти Скадовського краю та інше. Більш ніж 7 тисяч агітаційних продуктів надано безпосередньо цільовій аудиторії: туроператорам, турагенціям, туристам. Досягнуто ряд домовленостей про співпрацю з туроператорами та представниками регіонів України. Прийнято участь у семінарах та презентаціях, в тому числі  «Інфраструктурні рішення для розвитку туристичних територій», «Презентація Національної програми лояльності «Турист України»» та інших.

"Дуже приємно, що стенд Херсонщини неодноразово відвідала Народний депутат України, голова підкомітету з питань туризму Анна Романова. Це свідчить, що Херсонська область займає дуже важливе місце в контексті розвитку туризму України". Щиро вдячні за слова відзнаки в адресу нашої області та району", - зазначає перший заступник голови Скадовської  райдержадміністрації Сергій Павленко, який також брав участь у цьому міжнародному заході. Також він повідомляє, що роботи туристичної команди Херсонщини на об'єднаному стенді області отримали позитивну відзнаку від заступника голови Херсонської облдержадміністрації Андрія Балоня. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора