Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні організаційного комітету узгодили заходи до Дня захисника України

Дата: 09.10.2018 15:40
Кількість переглядів: 1119

                              09 жовтня 2018 року під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Сергія Павленка відбулося засідання оргкомітету щодо заходів, приурочених до Дня захисника України.

Свято встановлено 14 жовтня 2014 року указом Президента України, з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу.

Сергій Павленко ознайомив присутніх із планом заходів з підготовки та відзначення Дня захисника України, а також акцентував увагу на особливій увазі учасникам АТО, демобілізованим та сім’ям загиблих.

В ході засідання обговорювалися пропозиції щодо проведення заходів за участю захисників України різних поколінь, патріотичного виховання молоді на прикладах подвигу захисників Вітчизни, залучення громадськості, школярів до відзначення Дня захисника України.

Зокрема, районні урочисті заходи відбудуться 12 жовтня 2018 року о 14:00 годині у великій залі районного будинку культури ім. Шевченка.

На оргкомітеті була зосереджена увага присутніх на важливості усіх запланованих заходів та необхідності відповідального підходу до виконання покладених обов’язків на причетних до організаційної роботи відділів та служб.

За підсумками засідання, дано ряд доручень щодо доопрацювання та вирішення деяких організаційних моментів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора