Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівників фармацевтичної галузі району привітали з професійним святом

Дата: 17.09.2018 15:35
Кількість переглядів: 1277

Фото без опису     Згідно з Указом Президента України від 7 вересня 1999 року № 1128/99 «Про День фармацевтичного працівника» професійне свято День фармацевтичного працівника в Україні відзначається у третю суботу вересня.

Так, 17 вересня 2018 року, заступник голови районної державної адміністрації Надія Сєркова привітала від голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від голови райдержадміністрації Віктора Турика та від себе особисто працівників аптечного пункту №2 аптеки №169 комунального підприємства «Центральна районна аптека № 17» та зазначила: «Бути фармацевтом — це значить щодня й щогодини піклуватися про здоров’я наших громадян. Обрану вами професію завжди шанували в суспільстві, адже вона пов’язана зі збереженням найціннішого надбання держави – здоров’я її громадян. Впевнена, що ваші професіоналізм, цілеспрямованість, відданість справі – запорука подальшого успішного розвитку галузі. Тож, у цей святковий день сердечно бажаємо вам, вашим рідним та близьким міцного здоров’я, щастя, добра та благополуччя. Нехай праця на благо людей приносить вам задоволення та прибуток, а доброзичливість, уважність і професіоналізм плідно сприяють новим звершенням!»

За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм і відповідальність, постійне вдосконалення кваліфікаційного рівня та з нагоди відзначення професійного свята – Дня фармацевтичного працівника подяку голови районної державної адміністрації оголошено Кіш Анастасії Олександрівні – фармацевту аптечного пункту № 2 аптеки № 169 комунального підприємства «Центральна районна аптека № 17».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора