Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівники споживчої кооперації району приймали вітання з нагоди професійного свята – Міжнародного дня кооперації

Дата: 06.07.2018 15:28
Кількість переглядів: 1343

Фото без опису     Фото без опису                         День працівників кооперації в Україні, як і у всьому світі, прийнято щорічно святкувати влітку, в першу суботу липня. Це свято було створене для того, щоб наочно продемонструвати співпрацю і єдність, солідарність усіх членів і працівників кооперативних співтовариств, об’єднань і підприємств в загальній боротьбі за демократію, соціальний прогрес, за набагато кращі умови праці і життя для людей, за спільність в ухваленні рішень стосовно єдиних проблем кооперативного руху.

Напередодні свята, 06 липня 2018 року, в актовій залі Скадовського районного споживчого товариства в Херсонській області перший заступник голови Скадовської райдержадміністрації Сергій Павленко привітав працівників споживчої кооперації району, ветеранів галузі з професійним святом.

«Від імені голови обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від голови районної державної адміністрації Віктора Турика та від себе особисто вітаю вас із Міжнародним днем кооперації. У нових ринкових умовах споживча кооперація намагається сповна виконувати своє головне завдання, історично притаманну їй соціальну місію, вірно служити людям праці та державі.
Свою діяльністю ви ефективно спрямовуєте на впровадження економічних та соціальних реформ, розвиток підприємницької ініціативи, задоволення потреб людей у якісних товарах і послугах, створюєте умови для підвищення добробуту населення. Переконаний, що професійний колектив кооператорів Скадовщини і надалі спрямовуватиме свої зусилля на подальший розвиток кооперативного сектора економіки, примноження традицій кооперативного руху, що сприятиме ефективній реалізації ініціативи громадян, забезпеченню зайнятості широких верств населення та посиленню соціального захисту членів споживчих товариств. Щиро бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, миру, добробуту і сонячних днів, успіхів у праці, щоб вона завжди була плідною і радісною», - привітав Сергій Павленко.

За багаторічну сумлінну працю в системі споживчої кооперації та з нагоди відзначення 96-ї річниці Міжнародного дня кооперації Подяку голови Скадовської районної державної адміністрації оголошено: Демиденко Наталії Павлівні – головному бухгалтеру Скадовського районного споживчого товариства, Присяжному Дмитру Андрійовичу – головному інженеру підприємства споживчої кооперації «Хлібокомбінат Скадовського райст».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора