Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У м. Скадовську відбулися урочистості до Всеукраїнського дня бібліотек

Дата: 28.09.2018 15:27
Кількість переглядів: 1195

        28 вересня 2018 року у читальному залі комунального закладу «Скадовська централізована бібліотечна система» зібралися представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, громадськості, ЗМІ, аби у дружньому колі привітати бібліотечних працівників району із професійним святом – Всеукраїнським днем бібліотек, яке в нашій державі щорічно відзначається 30 вересня.

Від імені голови райдержадміністрації винуватців свята привітала Надія Сєркова заступник голови РДА. У своїй вітальній промові вона зазначила, що бібліотека – це своєрідна пам'ять людства, у якій зберігаються знання, накопичені протягом багатьох віків різними народами, адже з давніх часів бібліотеки були храмами книги, збирачами історичної і культурної спадщини, а їх працівники - лікарями людських душ. З книгою пов’язане все наше життя. З книгою ми вчимося, працюємо, відпочиваємо. Незважаючи на бурхливий розвиток інформаційних технологій, людство, на щастя, і досі не може уявити життя без книги, яка допомагає перетворювати людину в особистість, виховуючи в ній прекрасні духовні якості. Професія бібліотекаря надзвичайно важлива, адже від вашої праці залежить інтелектуальне майбутнє нашої держави та її успішний розвиток. У день вашого професійного свята, дозвольте побажати вам міцного здоров'я, довголіття, щастя, добра, творчої наснаги і нових успіхів та звершень у вашій благородній просвітницькій справі.

З нагоди свята подяки голови районної державної адміністрації було оголошено завідувачу центральною бібліотекою для дітей КЗ «Скадовська централізована бібліотечна система» Гребень Галині Сергіївні та бібліотекарю Красненської сільської бібліотеки Кравченко Ользі Олексіїївна.

Урочисті заходи були наповнені різнобарв’ям талантів, патріотичним настроєм та закарбувалися в пам’яті кожного присутнього світлими спогадами та приємними враженнями!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора