Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Скадовську урочисто відзначили День медичного працівника

Дата: 20.06.2018 15:26
Кількість переглядів: 849

Фото без описуТрадиційно, у третю неділю червня своє професійне свято відзначають люди, які обрали для себе найповажнішу і найвідповідальнішу професію — медичний працівник.

Свято, День медичного працівника, встановлене в Україні «…на підтримку ініціативи працівників установ і закладів охорони здоров'я України…» згідно з Указом Президента України «Про День медичного працівника» від 3 червня 1994 р. № 281/94.

Напередодні свята 15 червня 2018 року в Скадовському районному будинку культури ім. Т.Г. Шевченка відбулися урочистості з нагоди Дня медичного працівника.

У рамках святкового заходу до працівників галузі охорони здоров’я Скадовщини звернувся голова районної державної адміністрації Віктор Турик, який від імені голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від Скадовської районної державної адміністрації та від себе особисто привітав працівників Скадовського центру первинної медико-санітарної допомоги, центральної районної лікарні, стоматологічної поліклініки та Скадовської станції екстреної медичної допомоги та зазначив: «Стан системи охорони здоров’я є одним з основних показників, що характеризує розвиток суспільства. Нинішня реформа у медичній галузі має позитивну динаміку як у Скадовському районі так і по всій Україні. За останні роки значно зміцніла матеріально-технічна база закладів охорони здоров'я нашого району,  продовжується активний процес підписання декларацій між пацієнтами та лікарями. Саме ви представники найгуманнішої у світі професії, не жаліючи зусиль і часу приймаєте на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігаєте найцінніше, що є у людини — її життя. Адже здоров'я нації є базовою умовою нормального розвитку країни, її благополуччя. Тож від щирого серця бажаю щастя, міцного здоров'я вам, вашим рідним і близьким. Низький уклін вам за самовіддану працю, мудрість та терпіння, високий професіоналізм. Нехай збудуться всі ваші задуми, а віра і оптимізм завжди залишаються з вами!»

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у справу охорони здоров’я населення району, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди відзначення професійного свята Дня медичного працівника подяку голови районної державної адміністрації було оголошено:

Борисовій Світлані Василівні – лікарю – терапевту Скадовської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини

Загребельній Тетяні Миколаївні – сестрі медичній з фізіотерапії Скадовської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини

Зиковій Тетяні Анатоліївні – сестрі медичній Скадовської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини

Журавель Тетяні Федорівні – лікарю – терапевту дільничному Скадовської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини

Кріпаковій Світлані Олександрівні – лікарю – офтальмологу комунального закладу «Скадовська центральна районна лікарня»

Олійнику Владиславу Володимировичу – лікарю – хірургу хірургічного відділення комунального закладу «Скадовська центральна районна лікарня»

Кириченко Світлані Георгіївні – сестрі медичній фізіотерапевтичного кабінету терапевтичного відділення комунального закладу «Скадовська центральна районна лікарня»

Полуектовій Надії Іванівні – акушерці пологового відділення комунального закладу «Скадовська центральна районна лікарня»

Башкіровій Ірині Юхимівні – сестрі медичній кабінету «Довіра» поліклініки комунального закладу «Скадовська центральна районна лікарня»

Святкова програма заходу була наповнена яскравими виступами солістів та аматорів, танцювальних колективів районного будинку культури ім. Т.Г. Шевченка. Також присутні мали змогу переглянути відеоряд про трудові будні медичних працівників Скадовщини, а у фойє РБК імені Шевченка була представлена яскрава фотовиставка медперсоналу.

Фото без опису    Фото без опису    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора