Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Скадовський ярмарок

Дата: 15.08.2018 15:26
Кількість переглядів: 1230

Фото без опису    З нагоди святкування 27 річниці Дня незалежності України, з метою забезпечення кращого обслуговування населення та більш повного задоволення потреб населення на продовольчі товари  23 серпня  2018 року в м. Скадовську, на площі біля районного будинку культури, о 9-00 годині відбудеться ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції.

Для участі у вказаному заході запрошені фермерські господарства, підприємства агропромислового комплексу, харчової і переробної промисловості та особисті підсобні господарства.

З метою задоволення потреб споживачів в продуктах харчування, їм буде запропоновано широкий асортимент якісної сільгосппродукції, а саме: баштанні культури, овочі та фрукти в асортименті, крупи, хлібобулочні вироби та мед, консервацію, саджанці плодових дерев і декоративних рослин тощо.

Крім того, для створення гарного настрою буде проведена концертна програма, колективів художньої самодіяльності районного будинку культури та інших аматорських колективів району.

Запрошую всіх мешканців та гостей міста, виробників сільськогосподарської продукції взяти участь і відвідати Скадовський ярмарок».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора