Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівників газового господарства району привітали з професійним святом

Дата: 07.09.2018 15:08
Кількість переглядів: 1329

Фото без опису     Традиційно, у другу неділю вересня працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України відзначають своє професійне свято. Напередодні свята, 7 вересня 2018 року, в актовій залі Скадовської районної дільниці Каланчацького міжрайонного управління ПАТ «Херсонгаз» відбулися урочисті збори на честь дня працівників нафтової і газової промисловості.

Привітати газовиків з нагоди професійного свята завітала заступник голови районної державної адміністрації Надія Сєркова: «Шановні працівники газового господарства району! Від імені районної державної адміністрації щиро вітаю вас з професійним святом – Днем працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості – важливої складової частини паливно-енергетичного комплексу держави, динамічний розвиток якого – це запорука успішного реформування економіки, гарант її національної безпеки. Це, безперечно, подія в житті кожного, хто присвятив себе нелегкій, але дуже потрібній країні справі. Це так само важливе свято для кожного українця, в чию оселю подається газ і тепло.  Сердечно вітаю всіх, хто віддав свою працю у минулому і трудиться зараз у газовій галузі нашого краю, з професійним святом, бажаю міцного здоров’я, добра і щастя, родинного благополуччя, успіхів у нелегкій роботі, оптимізму і впевненості в реалізації всіх задумів і планів в ім’я подальшого розвитку газової галузі».

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України подяку голови районної державної адміністрації оголосили Тимошенку Степану Олексійовичу – майстру аварійного поста Скадовської районної дільниці Каланчацького міжрайонного управління ПАТ «Херсонгаз».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора