Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Військовослужбовців відділу прикордонної служби «Скадовськ» привітали з нагоди професійного свята

Дата: 25.05.2018 15:04
Кількість переглядів: 586

Фото без опису Фото без опису                   Згідно указу президента України від 27 квітня 2018 року №111/2018 «Про День прикордонника України» установлено в Україні професійне свято – День прикордонника України, яке відтепер відзначатимемо  щороку 30 квітня.

23 травня 2018 року, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району завітали в гості до працівників відділу прикордонної служби «Скадовськ», аби привітати їх із професійним святом – Днем 13428-7092прикордонника.

Від імені голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від Скадовської районної державної адміністрації та від себе особисто, до всіх присутніх звернувся очільник району Віктор Турик: «Захист кордону держави із сивої давнини до сьогодні залишається важливим, почесним та одним із найвідповідальніших обов’язків. Вартові державних рубежів завжди були у великій повазі і шані в українського народу. Відвагу, мужність і бойове братерство ви демонструєте щодня, щогодини, щомиті, інколи віддаючи найдорожче - своє життя. Впевнений, що українські прикордонники й надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян».

 Очільник району подякував скадовським прикордонникам за мирне небо над Скадовщиною, за чесне служіння інтересам Вітчизни та її народу, наголосивши, що витримка й сміливість, стійкість і мужність, нелегка служба вдень і вночі, у спеку і холод є яскравим прикладом для підростаючого покоління. Віктор Турик побажав воїнам і їх  сім’ям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою. Нехай любов до України й людська шана надихають вас на нові звершення у благородній справі вірного служіння українському  народові.

Подяку за вагомий особистий внесок у справу охорони державного кордону України, зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та з нагоди відзначення професійного свята – Дня прикордонника оголошено: Білому Олександру Миколайовичу - молодшому сержанту, молодшому інспектору ІІ категорії-водію прикордонної служби «Скадовськ» Херсонського прикордонного загону Державної прикордонної служби України; Домерту Олександру Юрійовичу - старшому прапорщику, інспектору прикордонної служби І категорії відділення інспекторів прикордонної служби «Скадовськ» Херсонського прикордонного загону Державної прикордонної служби України; Цимбалу Анатолію Григоровичу - старшому прапорщику, інспектору прикордонної служби І категорії відділення інспекторів прикордонної служби «Скадовськ» Херсонського прикордонного загону Державної прикордонної служби України; Цимбал Марині Іванівні - прапорщику, відповідальному виконавцю прикордонної служби «Скадовськ» Херсонського прикордонного загону Державної прикордонної служби України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора