Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У м. Скадовськ урочисто відкрили аеродром

Дата: 25.06.2018 15:03
Кількість переглядів: 954

                             23 червня 2018 року, вперше після тривалої перерви урочисто відкрили Скадовський аеродром.

На відкритті були присутні представники  обласної, районної та міської влади, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, дух овенство, громадськість, ЗМІ.

У своєму виступі перший заступник голови Скадовської районної державної адміністрації Сергій Павленко привітав гостей міста, а також усіх присутніх, які зібралися на урочистому відкритті Скадовського аероклубу та зазначив: «Відтепер місцеві жителі та гості нашого міста матимуть змогу займатись скайдайвінгом, спробувати зліти на літаку або стрибнути з парашутом. Сподіваюсь, що Скадовський район і Скадовська райдержадміністрація прикладе усі зусилля щоб в майбутньому цей аеропорт приймав малу авіацію, яка дасть змогу й надалі розвиватися нашому курортному місту».

На Скадовському аеродромі було урочисто піднято три прапори: Державний Прапор України, Прапор ЗСУ, Прапор Держприкордонслужби.

Продовжилось свято виставкою військової техніки та авіації,  показовими стрибками досвідчених парашутистів з висоти 3000 метрів та 800 метрів. Були й такі, для кого стрибки були першими у житті.

Діти та дорослі були у захваті.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора