Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У райдержадміністрації відбувся семінар-навчання з питань діловодства

Дата: 03.10.2018 14:28
Кількість переглядів: 1176

Фото без опису Фото без опису                      З метою організації в районній державній адміністрації єдиного порядку документування управлінської інформації в електронній та паперових формах і роботи з документами із застосуванням сучасних автоматизованих систем, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 січня 2018 року № 55 «Про деякі питання документування управлінської діяльності», на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 11 червня 2018 року № 490 «Про Інструкцію з діловодства в Херсонській обласній державній адміністрації» виникла необхідність створення нової Інструкції з діловодства. 

В ході семінару-навчання присутніми було розглянуто Інструкцію з діловодства в Скадовської райдержадміністрації, яка створена відповідно до розпорядження голови райдержадміністрації від 27.09.2018 № 368. Начальник відділу діловодства та роботи із зверненнями громадян Тетяна Мовчан надала присутнім державним службовцям вичерпні роз’яснення щодо загальних правил оформлення документів, зазначивши, що Інструкцією з діловодства затверджено нові бланки: бланк листа, бланк спільного листа, бланк доручення голови райдержадміністрації, бланк наказу керівника апарату райдержадміністрації. Внаслідок конструктивного діалогу, на кожне запитання щодо нових вимог Інструкції з діловодства, була надана аргументована та вичерпна відповідь.

Крім того, Тетяна Мовчан зазначила, що у роботі з усіма, без виключень, документами, державні службовці повинні неухильно дотримуватися діючої інструкції з діловодства Скадовської райдержадміністрації.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора