Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бархатний сезон у Скадовську

Дата: 21.09.2018 14:27
Кількість переглядів: 1303

Фото без опису     Фото без опису                    За підтримки першого заступника голови Скадовської районної державної адміністрації Сергія Павленко театральний сезон у Скадовську продовжено.

14 вересня 2018 року на великій сцені Скадовського районного будинку культури відбулась трагікомедія у двох дійствах «Езоп», у виконанні сміливих, креативних акторів незалежного театрального проекту «Театральної біржі», під керівництвом Народного артисту України Льва Сомова. Це був справжній десерт для любителів мистецтва!

Приємно радує те, що наші люди вподобали театральні вистави та стали більш завзято їх відвідувати.

А вже наступного дня, 15 вересня, не дивлячись на осінню погоду, скадовчани та гості міста, мали змогу поринути у неперевершену історію –фентазі на острові Джарилгач — «Ящірка». Декораціями стали вражаючий захід сонця, море та вогонь…Вражень та емоцій вистачить надовго!

Окрема подяка Льву Миколайовичу Сомову, який надав безкоштовні білети на виставу «Езоп» дітям, які відпочивають та навчаються на базі відпочинку «Таврія», з районів Херсонської області розташованих поруч з постраждалим від екологічної катастрофи Армянськом.

Тож бархатний сезон у Скадовську продовжується…

Фото без опису   Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора