Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівники Скадовського управління водного господарства отримали привітання з нагоди професійного свята

Дата: 31.05.2019 14:22
Кількість переглядів: 856

Фото без опису    У першу неділю травня щорічно відзначається професійне свято – День працівників водного господарства, встановлене в Україні Указом Президента України від 18 березня 2003 року № 226/2003.

Напередодні, 30 травня 2019 року в актовій залі Скадовського управління водного господарства відбулася урочиста зустріч, приурочена до Дня працівників водного господарства.

Із словами привітань до працівників водного господарства сьогодні завітали керівники району та міста. «Вода - це життя, здоров'я і добробут народу, основа економічного розвитку всіх галузей господарства, національне надбання. Ваша праця життєво важлива, як для кожного громадянина, так і для району та держави в цілому, адже вода є дорогоцінним ресурсом, який маємо використовувати дбайливо і розумно. У день професійного свята хочемо подякувати усім працівникам водного господарства за нелегку повсякденну працю та щоденну самовіддачу, терпіння, мудрість і глибоке розуміння свого обов'язку.  Нехай Ваш високий професіоналізм і відповідальне ставлення до справи й надалі будуть запорукою ефективної роботи водогосподарського комплексу та раціонального використання водних ресурсів. У цей святковий день зичу Вам міцного здоров'я, благополуччя, професійних здобутків, творчого натхнення задля примноження слави та розквіту водогосподарської галузі та всієї України» - зазначив у своєму вітальному слові голова РДА Віктор Турик.

Подяка голови районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю в галузі водного господарства, високий професіоналізм, сумлінне та відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, активну життєву позицію та з нагоди відзначення Дня працівників водного господарства була оголошена провідному інженеру з підготовки кадрів служби з управління персоналом Скадовського управління водного господарства Світлані Іващенко.

Фото без опису      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора