Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Є чіткі докази, що по нашим кораблям відкрився вогонь і з літаків Російської Федерації – Петро Порошенко

Дата: 28.11.2018 14:12
Кількість переглядів: 933

Фото без описуЗа словами Глави держави, згідно інформації наданої Начальником Генерального штабу, Головнокомандувачем Збройних Сил України Віктором Муженком, є чіткі докази, що по нашим кораблям відкрився вогонь і з літаків Російської Федерації. «І це – повномасштабна військова дія, яка чітко підпадає під міжнародне визначення агресії, яка була визначена конвенціями ООН», - підкреслив Президент, під час інтерв’ю з українськими телеканалами.

Глава держави зазначив, що ми маємо «чіткі данні, що це лише початок». «Вчора намагалися ті дані, які не є таємницею, продемонструвати: перехоплення переговорів російських моряків, де було чітко визначено, що команду на відкриття вогню на враження вони отримали від свого командування. Тобто, це була ліцензія на вбивство».

«І, безумовно, що Україна має реагувати», - сказав Президент. Він додав, що негайно скликав Воєнний кабінет і «надав можливість військовим терміново внести пропозиції, які необхідні для того, щоб озброїти законодавчо армію, захистити воїна, який має виступити на відсіч можливій широкомасштабній наземній агресії з  боку Російської Федерації».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора