Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У м. Скадовськ відзначили Міжнародний День ветерана

Дата: 03.10.2018 14:10
Кількість переглядів: 1164

Фото без опису Фото без опису                        З приходом золотої пори в світі відзначається день осені життя – Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні з 2004 року, ще й день ветерана. Святкування Міжнародного дня людей похилого віку і Дня ветерана вже стало доброю традицією в Скадовському районі.

З нагоди Дня ветерана 01 жовтня 2018 року проведено зустріч ветеранів з керівниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, представниками громадських організацій, трудових колективів за участю ветеранських ансамблів «Радість», «Берегиня», працівників комунального закладу «Скадовського районного будинку культури ім. Шевченка».

Заступник голови райдержадміністрації Надія Сєркова звертаючись до присутніх зазначила: “Цей день — не нагадування про вік, а чудова можливість сказати вам теплі слова вдячності за вашу багаторічну добросовісну працю, доброту та життєву мудрість. Ваша щоденна невтомна праця і роками здобутий досвід — це незрівнянний приклад для наслідування сучасній молоді. Ви завжди вірили в кращі часи і вчили нас цьому ж. Приємно, що багато із вас ведуть активний спосіб життя, є членами громадських організацій. Тож, зичу вам вічної молодості душі, міцного здоров'я та благополучча. Нехай завжди вас оточують увагою і піклуванням близькі люди, нехай тішать успіхами діти, внуки і нехай ніщо не засмучує ваші будні. Бажаю вам довголіття, сердечного тепла, любові та миру!”

Подяку голови районної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі, відповідальність, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня ветерана та Міжнародного дня людей похилого віку оголошено Бейку Володимиру Сергійовичу - ветерану - активісту, автору дитячого фестивалю “Джаз над морем”, Пальчику Борису Володимировичу - ветерану - активісту, керівнику та голові ветеранської організації публічного акціонерного товариства «Укрпошта», Талановій Марії Йосипівні - директору комунальної установи «Скадовський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)».

Зі свого боку учасники зустрічі були зворушені такою увагою до них та подякували за можливість поспілкуватися за чашкою чаю зі солодощами, та приємно проведений час у колі своїх ровесників.

Це свято стало прекрасною нагодою ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також ще раз висловити глибоку вдячність і пошану старшому поколінню за чиїми плечима пройдені  нелегкі життєві дороги.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора