Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Публічний звіт голови райдержадміністрації

Дата: 28.03.2019 14:08
Кількість переглядів: 890

Фото без опису   Фото без опису                27 березня 2019 року голова районної державної адміністрації Віктор Турик прозвітував про підсумки діяльності Скадовської районної державної адміністрації за 2018 рік.

Захід відбувся за участі представників структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, голів місцевих рад, представників трудових колективів та профспілок району, Громадської ради при Скадовській райдержадміністрації.

У вступному слові керівник району зазначив, що упродовж 2018 року зусилля районної державної адміністрації спрямовувались на неухильне виконання законів України, указів та розпоряджень Президента України, актів і доручень Кабінету Міністрів України, центральних органів виконавчої влади, розпоряджень та доручень голови обласної державної адміністрації. Також зазначив, що основні дії команди районної державної адміністрації були зосереджені на питаннях наповнення бюджетів усіх рівнів, реалізації заходів Програми соціально-економічного розвитку району та на належному функціонуванні соціальної, освітньої та медичної сфер, забезпечення сталої роботи підприємств, установ та організацій.

Прозвітувавши, голова Скадовської райдержадміністрації подякував присутнім за конструктивну співпрацю. Він наголосив, що лише разом можна досягати успіхів.

«Кожен здобуток нашого району – це результат спільної роботи», – підсумував Віктор Турик.

З публічним звітом голови районної державної адміністрації можна ознайомитись на офіційній веб-сторінці районної державної адміністрації: skadovsk-rda.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора