Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні оргкомітету затвердили заходи щодо святкування державних свят та 100-річчя відродження української державності

Дата: 17.08.2018 14:03
Кількість переглядів: 1235

     23 серпня вся Україна відзначає День Державного Прапора України, а 24 серпня – головне державне свято – День Незалежності України. Аби святкування в нашому районі пройшли гідно і організовано — підготовку до цих свят розпочато заздалегідь.

Так, 16 серпня 2018 року в актовій залі райдержадміністрації  відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності, а також 95-ї річниці заснування Скадовського району, яке провів голова районної державної адміністрації Віктор Турик.

Під час засідання очільником району було озвучено План заходів з відзначення у Скадовському районі Дня Державного Прапора, 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності, а також скоординовано дії відповідальних осіб за святкування, уточнено готовність проведення районного заходу на належному рівні. Також, Віктор Турик звернув увагу присутніх на залучення до святкових заходів учасників антитерористичної операції на сході України та учасників заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, членів сімей загиблих, волонтерів.

Отож, в ході засідання було обговорено та затверджено робочий план та сценарій проведення святкових урочистостей.

У рамках свята 23 серпня 2018 року о 09.00 год. на площі біля Будинку культури ім. Шевченка розпочнеться ярмарок сільськогосподарської продукції та будуть представлені курінні народної творчості селищної і сільських рад. О 09.30 год. громада Скадовського району разом з усіма жителями Україна урочисто підніме Державний Прапор України, після чого відбудеться святковий концерт з нагоди 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відродження української державності, а також 95-ї річниці заснування Скадовського району.

Для дотримання громадського порядку під час святкувань, працівниками Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції  ГУНП в Херсонській області, буде забезпечено перекриття руху автотранспорту з 06.00 год. по вулиці Маріїнської від вулиць Олександрівської до Мангубінської. Медичний супровід здійснюватиме бригада екстреної медичної допомоги Скадовської станції екстреної медичної допомоги.

Запрошуємо всіх жителів і гостей міста взяти участь у святкуванні Дня Державного Прапора України, 27-ї річниці незалежності України та 95-ї річниці заснування Скадовського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора