Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ветерани війни приймають поздоровлення з Днем Перемоги

Дата: 07.05.2018 14:03
Кількість переглядів: 589

Фото без опису Фото без описуНевблаганно плине час, змиваючи з людської пам’яті події, імена і дати. Але невпинному часу не підвладні героїчні подвиги попередніх поколінь, які ввійшли в історію народу і держави. Згадуючи полеглих визволителів, які віддали свої життя за наше мирне небо, ми, їхні нащадки, не повинні забувати і про тих, хто ще живе поруч із нами, хто пройшов горнило війни і повернувся на рідну землю.

Напередодні Дня пам'яті і примирення та Дня Перемоги голова Скадовської  районної державної адміністрації Віктор Турик разом з очільниками влади відвідав та привітав вдома трьох інвалідів війни у м. Скадовську та вручив цінні подарунки, квіти, продуктові набори. Під час зустрічі, очільник району розпитував про нагальні проблеми ветеранів війни, а також із цікавістю вислухав спогади про бойову молодість, про буремні воєнні роки, та побажав доброго здоров'я, активного довголіття, добра і миру. Не забули відвідати, 27 квітня 2018 року, і тих 4 ветеранів війни, які проживають в Голопристанському будинку-інтернаті.

Від імені голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від Скадовської районної державної адміністрації та від себе особисто, до ветеранів звернувся очільник району Віктор Турик: «Із кожним роком все дорожчим стає день Перемоги. Тому слід не забувати про внесок наших ветеранів у історію розвитку та становлення вільного та незалежного суспільства та ціну, яку заплатили наші батьки і діди за цю Перемогу. Бажаємо Вам добра, міцного здоров’я, миру і злагоди!»

За ініціативи голови районної державної адміністрації  учасникам та інвалідам війни, які безпосередньо брали участь у воєнних діях на фронтах було придбано та вручено 30 продуктових наборів. Крім того, учні шкіл району привітали поздоровчими листівками всіх учасників подій Другої світової війни.

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора