Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Районні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Дата: 28.03.2019 14:00
Кількість переглядів: 1218

Фото без опису   Фото без опису                 З метою залучення широких верств населення до цінностей фізичної культури та спорту та позиціонування сім’ї як найважливішого середовища фізичного виховання, 27 березня 2019 року в спортивному залі комунального закладу «Скадовська районна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» відбулись районні змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я».

На відкритті змагань були присутні почесні гості, друзі та вболівальники.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова районної державної адміністрації Віктор Турик, який зазначив, що на сьогоднішній день в Україні приділяється багато уваги розвитку фізичної культури та спорту. За підтримки обласної державної адміністрації, в рамках проекту «Розвитку в області мережі сучасних спортивних споруд», який у 2017 – 2018 роках реалізовувався за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та місцевих бюджетів, у 2018 році в Скадовському районі побудовано три спортивних майданчика зі штучним покриттям та зауважив, що здорове майбутнє будується вже сьогодні завдяки таким спортивним заходам.

Віктор Турик наголосив, що такий спортивний захід, як «Тато, мама, я – спортивна сім’я» допомагає залучити дитину і батьків до спорту, сприяє розвитку спортивного духу сім`ї та зміцненню учнівського та батьківського колективів, виховує почуття взаємодопомоги та дружби. Подякував сім’ям за участь у змаганнях та виховання здорової нації, побажав всім перемог, нових рекордів, наснаги і спортивних здобутків.

У змаганнях брали участь 9 спортивних команд району: «Кайман» - Широківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, «Блискавка» - Опорного закладу – Скадовський навчально-виховний комплекс»Академічна гімназія», «Живчик» - Михайлівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, «Зірочка» - Скадовської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів «Академія творчості», «Вперед» - Володимирівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, «Динамо» - Благодатненської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, «Ураган» - Тарасівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, «Веселка» - Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3, та «Драйв» - Новомиколаївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Сімейні спортивні команди показали високу спортивну майстерність, наполегливісь, бажання до перемоги. Змагання пройшли в напруженій та запеклій боротьбі.

І місце посіла сім’я Ткаченко – команда «Блискавка» - Опорного закладу – Скадовський навчально-виховний комплекс»Академічна гімназія»;

ІІ місце – сім’я Єропкіних - «Веселка» - Скадовської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3;

ІІІ місце – сім’я Чечер - «Зірочка» - Скадовської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів «Академія творчості»

 На обласних змаганнях Скадовський район буде представляти сім’я Ткаченко: батько - Дмитро Дмитрович, мати – Альона Анатоліївна, донька – Ярослава – команда «Блискавка» Опорного закладу – Скадовський навчально-виховний комплекс «Академічна гімназія».

Вітаємо переможців змагань! Бажаємо нових перемог! Вболіваємо за наших!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора