Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги мешканців Скадовського району! Погіршення погодних умов!

Дата: 03.03.2018 13:54
Кількість переглядів: 514

Фото без опису                                                         У зв'язку з переміщенням циклону з північного заходу по району та м. Скадовську очікуються ускладнення погодних умов.

До 05 березня 2018 року можливий мокрий cніг з дощем з переходом у сніг, налипання мокрого снігу, ожеледь, на автошляхах ожеледиця, хуртовини, снігові замети. Очікується посилення пiвдено-схiдного вiтру 15-20 м/с, температура в ночі 6-11 морозу в день від 0-5 морозу до 3 тепла.

3 метою запобігання виникненню надзвичайних ситуацій, мiнiмiзaцiї їх наслiдкiв, пов'язаних iз сильними снiгопадами, що прогнозуються на територiї району та областi, керiвникам підприємств, установ та організацій Скадовсього району, вiдповiдно до компетенції,  доведено завдання термiново забезпечити виконання додаткових органiзацiйно-технічних заходiв, спрямованих на:

- забезпечення сталої роботи об'єктiв життєзабезпечення, створення необхiдних температурних умов функцiонування об'єктiв соцiальноi сфери;

- створення необхiдного запасу пально-мастильних матерiалiв;

- належне утримання та розчистку вулиць, дорiг та територiй загального користування, в тому числі обрiзку та видалення аварiйних дерев;

- безперебiйну роботу спецiалiзованої технiки;

- iнформування населення про гiдрометеорологiчну ситуацiю в районi та проведення роз'яснювальної роботи щодо правил безпечної поведiнки.

Враховуючи зазначене, з ціллю недопущення травмування людей Скадовська районна державна адміністрація просить мешканців району бути обережними, дотримуватися правил безпечної поведінки.

Крім того, закликаємо водіїв бути обережними під час руху за складних погодних умов та чітко дотримуватися Правил дорожнього рух. При значному погіршенні погодних умов рекомендуємо водіям по можливості, взагалі утримуватися від поїздок на власному транспорті, а тих, хто сів за кермо бути максимально уважними.

У районі відкриті пункти обігріву громадян: в сільській місцевості - в приміщеннях місцевих рад, у м.Скадовську на території  Скадовського районного сектору Головно управління Державної служби надзвичайних ситуацій України у Херсонській області по вул. Джарилгацькій, 149.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора