Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Розширене засідання Ради оборони Скадовського району

Дата: 27.07.2018 13:47
Кількість переглядів: 1229

             26 липня 2018 року об 11-00 години під головуванням голови районної державної адміністрації Турика В.А. в залі засідань районної державної адміністрації за участю членів Ради оборони Скадовського району, керівників силових структур, військового комісаріату, прикордонної служби, служби з надзвичайних ситуацій, керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, голів селищної та сільських рад, депутатів обласної, районної, міської, селищної та сільських рад, громадських організацій району відбулось розширене засідання Ради оборони Скадовського району.

На порядок денний було винесено ряд важливих питань, які підлягали розгляду та прийняттю відповідного рішення.  

Засідання відкрив голова районної державної адміністрації Віктор Ананійович Турик, який проінформував присутніх про необхідність виконання доручення голови Херсонської обласної державної  адміністрації Гордєєва А.А., рішення Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України щодо забезпечення якісної підготовки та проведення навчальних зборів 124 окремої бригади територіальної оборони в Херсонсьий області на базі Скадовського району у період з 03 по 12 вересня 2018 року.

Крім того, він закцентував увагу присутніх на тому, що на розширеній нараді при голові обласної державно адміністрації, яка відбулась в обласній державній адміністрації 25 липня 2018 року, заступником командувача військ ОК «Південь» з територіальної оборони, генерал-майором Броніславом Жуковським було повідомлено про те, що у навчальних зборах братиме участь більше 3 тисяч військовозобов’язаних з усієї області. Відповідні навчання будуть проводитись по всім регіонам України, у яких братимуть участь більша частина громадян, які незалежно від статті, поглядів та політичної неупередженності, за власним бажанням та громадянським обов’язком виявили бажання прийняти участь у захисті держави.   

В ході обговорення голова районної державної адміністрації зазначив, що військовослужбовці впродовж навчальних зборів будуть залучені до патрулювання блокпостів, населених пунктів разом із військовослужбовцями Національної Гвардії України,  також охоронятимуть стратегічні об’єкти і адміністративні будівлі тощо. Це наша спільна робота задля формування сильної, дієвої української армії та військового потенціалу країни.

Підсумовуючі свій виступ,  Віктор Ананійович Турик запропонував провести зазначений захід під гаслом: Захисти свій дім – захисти свою вітчизну!

За результатами обговорення було прийнято ряд важливих рішень, які в подальшому сприятимуть проведенню на належному рівні навчальних зборів 124 окремої бригади територіальної оборони, підвищенню морально-духовних якостей громадян, їх відданості та рішучості у захисті самостійної та незалежної держави – України! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора