Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Жодних обмежень на зняття депозитів, операцій з обміну валют, поїздок за кордон для українських громадян не буде - Президент України

Дата: 28.11.2018 13:41
Кількість переглядів: 760

Президент Петро Порошенко наголошує, що після запровадження воєнного стану не будуть застосовуватися жодні обмеження конституційних прав і свобод громадян нашої держави.

«Головне, якщо не буде відкритого вторгнення Росії за межами операції Об’єднаних сил на сході і незаконно анексованого Криму, я наголошую, і це моя принципова позиція – ніяких обмежень конституційних прав і свобод не відбудеться», - сказав Глава держави в інтерв’ю українським телеканалам, що відбулося 27 листопада.

«Проводьте концерти, ходіть у банки. Не треба бігти до крамниць і скупати сірники та сіль... Ніяких обмежень на зняття депозитів, операцій з обміну валют, поїздок за кордон для українських громадян не буде», - підкреслив Петро Порошенко, додавши, що доручив Голові Національного банку провести відповідну роз’яснювальну роботу з банками.

«Для російських громадян ці обмеження будуть введені. І я думаю, що це цілком виправдано. Бо нам створити через відповідний безвізовий режим тут, в середині, доповнення до п’ятої колони, яка й так тут працює – є абсолютно безвідповідально», - у той же час додав Президент.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора