Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Народний ансамбиль народної пісні «Радість» запрошує на ювілейний концерт

Дата: 02.05.2018 13:41
Кількість переглядів: 528

 Талановитий, яскравий, досвідчений народний ансамбиль народної пісні «Радість» 27 квітня 2018 року відсвяткував 10 років з дня свого заснування.

До Скадовського районного будинку культури  імені Т.Г. Шевченка  на святковий концерт завітали  представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, громадськість, ЗМІ, а також численні гості – шанувальники народної пісні.

 Учасниці ансамблю «Радість» – Горбачова Валентина Іванівна, Дорофєєва Тетяна Миколаївна, Євстигнєєва Любов Григорівна, Козленко Ольга Василівна – під гучні оплески глядачів урочисто піднялися на святкову сцену, щоб вкотре почути щирі слова вітання і найкращі побажання від заступника голови ОДА  Євгена Рищука.

«Дякую вам за любов до української пісні та збереження народних традицій рідного краю. Нехай ваша неперевершена яскрава творчість і надалі хвилює серця вдячних шанувальників та  не знає кордонів, лине від серця до серця і єднає нас в ім’я щасливого майбутнього України. Бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя, успіхів, добробуту, життєвих гараздів, мирного неба, благополуччя, достатку у ваших родинах.», - подякував ювелярам Євгеній Рищук.

Також з вітальним словом до колективу «Радість» звернувся голова Скадовської районної державної адміністрації Віктор Турик. Від імені голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від Скадовської районної державної адміністрації та від себе особисто, вітаю Вас із ювілеєм: «Кожний Ваш виступ підтверджує, що бути вічно молодими дуже легко, якщо вкладаєш у власну справу всю душу і безкорисливо даруєш свій талант. Ваша творчість зміцнює народні мистецькі традиції, формує у сучасників високе почуття патріотизму та національної гордості, збагачує духовно» - привітав Віктор Турик.

Усі учасниці колективу були нагороджені медалями «Асоціації діячів естрадного мистецтва» за служіння мистецтву (нагородження стало можливим за підтримки заступника голови ОДА Євгенія Рищука), а також подяками голови районної державної адміністрації за велику просвітницьку роботу у галузі культури, естетичного виховання, вагомий внесок у розвиток культури Скадовського району та аматорського мистецтва, значні трудові здобутки та з нагоди 10-ти річного ювілею народного ансамблю народної пісні «Радість».

Народний ансамбиль «Радість» подарував усім гостям яскравий концерт, в якому було все – і народний гумор, і весела та зворушлива пісня, і спогади, і жарти, і сторінки історії колективу. Талановиті вокалістки вразили глядачів не лише своєю красою і співом, але й чудовими костюмами.

На святі  панувала чудова атмосфера щирості і української гостинності. Звичайно ж прикрасила святковий вечір гарна українська пісня, яку співали усім залом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора