Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась нарада з керівниками оздоровчих закладів Скадовського району

Дата: 04.07.2019 13:36
Кількість переглядів: 418

Фото без опису    Фото без опису                 2 липня 2019 року у Скадовській районній державній адміністрації відбулась нарада з керівниками оздоровчих закладів Скадовського району під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Турика. Участь у нараді взяли : директор Департаменту туризму та курортів обласної державної адміністрації Тетяна Волинець, заступник начальника управління - начальник відділу розвитку туристичної діяльності управління розвитку туристичної діяльності та організаційно-фінансової роботи Департаменту туризму та курортів обласної державної адміністрації Микола Шаповал, заступник голови районної державної адміністрації Надія Сєркова, керівник апарату районної державної адміністрації Андрій Кириченко, в.о. начальника Скадовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Іван Місюра, керівники та власники оздоровчих закладів міста та району, керівники структурних підрозділів районної державної адміністрації та служб району.

Нараду відкрив голова районної державної адміністрації Віктор Турик, який акцентував увагу на тому, що райдержадміністрація налаштована на співпрацю та допомогу закладам оздоровлення та відпочинку.

У ході наради були розглянуті питання забезпечення та проведення в районі курортно – туристичного сезону 2019 року. В.о. начальника Скадовського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області Іван Місюра звернув  особливу увагу на перелік питань, відповідно до вимог Закону України “Про основні принципи та вимоги щодо безпечності та якості харчових продуктів”, Державного стандарту оздоровлення та відпочинку дітей, затвердженого наказом Міністерства України у справах сім’ї , молоді та спорту, постанови Кабінету Міністрів України “Про внесення змін до пункту 12 Порядку проведення державної атестації дитячих закладів оздоровлення та відпочинку і присвоєння їм відповідних категорій”.

У своєму виступі директор Департаменту туризму та курортів обласної державної адміністрації Тетяна Волинець зазначила, що в області активно розвивається водний, сільський, зелений, винний, екологічний, історико-культурний, гастрономічний та подієвий туризм. Виступ супроводжувався  презентацією «Херсонщина туристична – шлях до вражень!».

У сучасних умовах розвитку світової економіки , туризм став однією з провідних, високоприбуткових та найбільш динамічних галузей. Так, у грудні минулого року рішенням сесії Херсонської обласної ради затверджено обласну програму «Розвитку туризму та курортів у Херсонській області» на 2019-2021 роки, до пріоритетних напрямів та першочергових завдань якої належить розвиток сучасної туристично-інформаційної інфраструктури та індустрії гостинності області.

Заступник начальника управління - начальник відділу розвитку туристичної діяльності управління розвитку туристичної діяльності та організаційно-фінансової роботи Департаменту туризму та курортів обласної державної адміністрації Микола Шаповал більш детально розповів про ознакування туристичних об’єктів, маркування туристичних маршрутів, облаштування відпочинкових та сервісних зон, створення туристично-інформаційних кіосків (ТІЦ).

Кожний із присутніх мав можливість висловити свою думку, внести свої пропозиції та зауваження.

Віктор Турик закликав органи  місцевого самоврядування та керівництво оздоровчих закладів до співпраці для злагоджених дій під час проведення оздоровчого сезону 2019 року та наголосив, що такі наради будуть проводитися щомісяця протягом курортного сезону, а у жовтні місяці відбудеться  нарада з підведенням підсумків та визначенні завдань щодо своєчасної підготовки до наступного курортно-туристичного сезону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора