Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відкриття спортивного майданчику із штучним покриттям у місті Скадовськ.

Дата: 27.03.2018 13:26
Кількість переглядів: 706

Фото без опису Фото без опису                           27 березня 2018 року в м. Скадовськ відбулася важлива подія – урочисте відкриття спортивного майданчику із штучним покриттям.

Цей прекрасно обладнаний майданчик став подарунком для школярів та дорослих жителів міста. Тут юні спортсмени та футболісти зі стажем зможуть відточувати свою майстерність на тренуваннях та грати в футбол протягом усього року.

З визначною подією в житті району учасників дійства вітали представники обласної, районної та міської влади, представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, духовенство, громадськість, ЗМІ.

З щирими вітаннями на свято завітали шановані гості: голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв, заступника голови Херсонської обласної ради Віталій Булюк, голова Скадовської районної державної адміністрації Віктор Турик, голова Скадовської районної ради Олег Старенький.

Почесне право перерізати стрічку і відкрити спортивний майданчик було надане людям, яким небайдужа доля молодого покоління, які усвідомлюють ціннісну вагу спорту у вихованні фізично-загартованого покоління українців та його найкращих моральних якостей – голові Херсонської обласної державної адміністрації Андрію Гордєєву, заступнику голови Херсонської обласної ради Віталію Булюку, голові Скадовської районної державної адміністрації Віктору Турику, голові Скадовської районної ради Олегу Старенькому. Також до цієї важливої події голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв запросив дітей, для яких цей майданчик і будувався.

У своєму вітальному слові голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв висловив надію, що відтепер, школярі та молодь у вільний час віддаватимуть перевагу заняттям спортом, тим самим зміцнюватимуть своє здоров'я і цей сучасний спортивний об'єкт виростить не одне покоління спортсменів, не одного олімпійського чемпіона, дасть додаткову можливість проводити змагання районного та обласного значення на власній спортивній базі та на більш високому рівні.

Фото без опису Фото без опису

Очільник району, Віктор Турик, долучився до найтепліших зичень та побажань з нагоди непересічної події, подякувавши голові Херсонської обласної державної адміністрації Андрію Гордєєву та обласнiй владi за "футболiзацiю" Скадовського району, запевнивши, що районна влада і надалі буде виконувати державницьку програму з розвитку фізичної культури і спорту, здорового способу життя. «Переконаний, що створені умови для занять спортом дадуть можливість виховувати здорову націю, а серед юних скадовчан з’явиться ще більше талановитих футболістів та популяризаторів здорового способу життя».

Після закінчення офіційної частини присутніх вітали творчі колективи районного будинку культури, даруючи гарний настрій усім присутнім.

Вдячні жителі щиро дякували за цінний подарунок – спортивний майданчик та неперевершене свято!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора