Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з питань проведення в районі весняного призову громадян на строкову військову службу.

Дата: 11.05.2019 12:36
Кількість переглядів: 1034

    Фото без опису                 10 травня, голова районної державної адміністрації Віктор Турик разом із заступником Михайлом Бословяком, головним спеціалістом відділу юридичної, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами апарату районної державної адміністрації Катериною Бондаренко та військовим комісаром Скадовського районного військового комісаріату Валерій Власиневич провели нараду де розглядалося питання щодо проведення в районі весняного призову громадян на строкову військову службу та відбору громадян на військову службу за контрактом.

Також  в роботі наради взяли участь представники освіти та військових частин, які дислокуються на території Скадовського району.

Голова районної державної адміністрації Турик Віктор Ананійович наголосив на необхідності виконання плану весняного призову громадян на строкову військову службу та патріотичному вихованні юнаків за для забезпечення адекватного розуміння та прийняття того що армія це обов’язок кожного громадянина. Сучасна армія - це місце, де протягом 18 місяців юнаки мають реальну можливість здобувати нові знання та навички, розвиватися фізично і інтелектуально водночас. Покращені умов перебування призовників та технічного оснащення військових частин. Призовна служба є престижною в очах юнаків та членів суспільства.

Військовий комісар Скадовського районного військового комісаріату  доповів про стан виконання завдань, що виникають під час проведення весняного призову та відбору громадян на військову службу за контрактом. Також  повідомив, що планове завдання щодо відправки молодого поповнення до військ становить 41 призовник.   

За результатами наради головою районної державної адміністрації видане доручення від 11 травня 2019 року № 16-д «Про виконання плану призову громадян на строкову військову службу».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора