Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Заклади району активно готуються до оздоровчого сезону.

Дата: 25.05.2018 11:39
Кількість переглядів: 482

Фото без опису Фото без опису                 Оздоровчі заклади Скадовського району активно готуються до курортного сезону 2018 року та докладають зусиль для забезпечення максимального повноцінного, ефективного оздоровлення та відпочинку.

Комісія з підготовки до функціонування закладів оздоровлення і відпочинку на території Скадовського району, під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Павленка Сергія Миколайовича  22, 24 травня 2018 року оглянула оздоровчі заклади району, а саме: базу відпочинку «Корабел», пансіонат «Галичина» (смт. Лазурне), пансіонат «Ірбіс», позаміський заклад оздоровлення та відпочинку „Романтик”, дитячий оздоровчий табір «Слава»  з метою перевірки готовності до відкриття та функціонування на період оздоровчого сезону 2018 року.

У всіх закладах доглянута територія з тінистими алеями і розаріями, розвинена інфраструктура спортивних споруд, хороші умови проживання, якісного харчування,  медичного обслуговування. Турбота обслуговуючого персоналу забезпечує цікавий і незабутній відпочинок.

Голова комісії Сергій Миколайович Павленко відмітив, що Скадовський район дійсно квітучий та конкурентоспроможний в туристичній та оздоровчій галузі. Розвиток туристичних рекреаційних зон, інвестиційних проектів, оптимізація туристичної галузі, надання якісних послуг є одними з пріоритетних напрямків роботи сьогодення   Належній організації дитячого оздоровлення сприяє і той факт, що м. Скадовськ є уже традиційним місцем проведення значної кількості Міжнародних, Всеукраїнських та регіональних фестивалів та конкурсів, спортивних та культурно-мистецьких заходів. А отже виникає можливість спільними зусиллями гідно представити наш район як туристичну перлину України, де також є великий потенціал для оздоровлення значної кількості дітей.

Станом на 24 травня поточного року комісією з підготовки до функціонування закладів оздоровлення і відпочинку оглянуто 8 закладів оздоровлення та відпочинку району, з них 2  дитячих, 6 - для дорослих з дітьми.

Робота в даному напрямку триває.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора