Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови районної державної адміністрації з нагоди Великодня!

Дата: 06.04.2018 11:37
Кількість переглядів: 575

Від імені голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від Скадовської районної державної адміністрації та від себе особисто, вітаю Вас із Світлим Христовим Воскресінням!

У житті кожного християнина Великдень – особливо шановане та величне свято. Цього дня ми дякуємо Господу за те, що у дні випробувань ми відчували його захист і підтримку. Саме у це свято наші душі очищуються, наповнюються невичерпною життєвою енергією, яка надихає на добрі справи заради спільного блага.

Глибинна сутність Великодня ще й у тому, що він дарує кожному нагоду зробити крок назустріч ближньому, подати один одному руку прощення, дружби і взаєморозуміння для добрих справ в ім’я світлого майбутнього України. Адже висока мораль – найкраща, найчистіша зброя при досягненні особистої чи суспільно вагомої мети.

У торжестві Великоднього вітання «Христос Воскрес!» бажаю Вам благодаті, добробуту, настрою, миру, злагоди та душевної величі, щоб Ваше життя було чистим, як Святий Благодатний вогонь, щедрим, як запашна Великодня паска, яскравим, як колоритна українська писанка.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора