Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання голови РДА Віктора Турика з нагоди вручення державної нагороди голові Шевченківської сільської ради

Дата: 12.04.2019 11:36
Кількість переглядів: 1339

      Фото без опису   Згідно Указу Президента України  від 11 березня 2019 року № 66/2019 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення» за вагомий особистий внесок у розвиток і реформування житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення, впровадження ефективних форм господарювання, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм, орденом «За заслуги» ІІІ ступеня нагороджено нашого земляка, голову Шевченківської сільської ради Кручиненка Сергія Миколайовича.

         За фахом Сергій Миколайович вчитель історії та правознавство, тому після закінчення Миколаївського державного педагогічного інституту працював спочатку вчителем, а потім директором Шевченківської ЗОШ. З 2000 по 2005 рік займав посаду голови Шевченківської сільської ради, у 2005 році був призначений заступником голови Скадовської державної адміністрації, а з 2015 року – голова Шевченківської сільської ради.

         Професійна діяльність Кручиненка С.М. зосереджена на розвитку та благоустрою населених пунктів Шевченківської сільської ради Скадовського району Херсонської області.  Під його керівництвом вивчається та впроваджується передовий досвід роботи кращих територіальних громад України. За допомогою сільського голови проводиться робота по наданню методичної та наукової допомоги сільгосвиробникам з питань впровадження передових європейських технологій по вирощуванню овочевих та баштанних культур. Приділяється велика увага проведенню заходів щодо патріотичного виховання молодого покоління.

            Тож, від імені громади Скадовського району прийміть сердечні, сповнені людської шани і поваги вітання з нагоди нагородження високою державною нагородою! Бажаємо, незгасимого оптимізму та невтомності в повсякденній відповідальній роботі,  наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків. Нехай Ваша енергія та багаторічний професійний досвід продовжують надалі служити на благо Скадовщини та України!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора