Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання голови районної державної адміністрації Віктора Турика з 8 березня

Дата: 06.03.2019 11:34
Кількість переглядів: 1000

Фото без опису

Шановні жінки!

Від імені голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від Скадовської районної державної адміністрації та від себе особисто сердечно вітаю вас з нагоди Міжнародного жіночого свята – 8 Березня!

У цей день ми висловлюємо вам, шановні жінки, свою повагу та визнання. Адже для кожного чоловіка зрозуміло, що всі чесноти цього світу йдуть від жінок. Ви, дорогі жінки, головне багатство нашого міста, його душа, його майбутнє. Вам притаманні внутрішня краса, доброта, стійкість. Ви зберігаєте життєвий оптимізм в найскладніших ситуаціях.

У буднях сьогодення ми часто не помічаємо, скільки прекрасних, розумних, добросовісних, самовідданих жінок працюють серед нас. Саме ви оточуєте близьких людей любов’ю й увагою, і, незважаючи на численні турботи, пов’язані з роботою і родиною, даруєте спокій і щастя. Ви не забуваєте ділитися своїм теплом, підтримуючи добрим словом, надихаючи нас на подвиги, творчість, працю. Заради Вас, в ім’я Вашого щастя і любові відбуваються і великі діяння, і повсякденні справи.

Сьогодні Ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний розвиток нашого району і всієї країни. Важко назвати хоч одну сферу діяльності, де б не працювали жінки. Серед Вас є керівники великих підприємств і організацій, вчителі і лікарі, діячі культури і службовці, працівники сільського господарства, приватні підприємці, працівники правоохоронних органів, податківці.

Але у першу чергу світлий образ прекрасної половини людства завжди був символом світу, домашнього вогнища, сімейного благополуччя. Тому за всіх часів найтепліші і ласкаві слова були присвячені саме жінці.

Ви буваєте сильними і слабкими, веселими і сумними, спокійними і заклопотаними. Кожна з Вас – неперевершений витвір природи.

Ми, чоловіки, безмежно вдячні Вам за ваші красу та розум, за мудрість та терпіння, за виняткове вміння йти по життю поруч з нами та порівну ділити і радість, і горе.

Тож бажаю Вам, щоб те тепло, яке Ви так щедро даруєте не лише своїм рідним та близьким, але й усім, хто Вас оточує, повернулося до Вас сьогодні сторицею і зігріло у ці перші несміливі весняні дні.

Дорогі жінки! Нехай Вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а прекрасні почуття дарують натхнення для нових творчих успіхів і життєвих перемог!!

Бажаю вам в цей чудовий весняний день сонячного настрою, добра і миру вашим родинам, оптимізму, вічної молодості й немеркнучої краси! Хай збудуться всі ваші заповітні мрії!

Хай завжди живе весна у Ваших щасливих посмішках!

Щасливої Вам долі, моря квітів, Віри, Надії й Любові!

Зі святом Вас, дорогі жінки!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора