Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось відкриття Південного регіонального представництва центру Профспілкових знань.

Дата: 06.09.2018 11:29
Кількість переглядів: 1259

Фото без опису                    5 вересня 2018 року у місті Скадовську на базі ДОТ «Гагаріна» в рамках спільного проекту «Розвиток державного сектору в Україні» між Профспілкою працівників державних установ України та Профспілкою державних службовців Швеції (ST) відбулось відкриття Південного регіонального представництва центру Профспілкових знань. Протягом 3-х днів на базі Південного представництва проходитиме семінар – тренінг «Базовий курс навчання» для профспілкового активу з Запорізької, Одеської та Херсонської областей.

Привітала учасників семінару з відкриттям центру голова обласної організації Профспілки Людмила Татаринова та надала слово голові Профспілки працівників державних установ України Юрію Піжуку, який зазначив особливе значення спільного проекту між Україною і Швецією для розвитку Профспілки, створення ефективної організації, що здатна впливати на процеси суспільно-політичного життя в країні і світі, а найважливіше, захищати кожного члена Профспілки.

До привітання долучились і заступник голови районної державної адміністрації Надія Сєркова та керівник апарату районної державної адміністрації Андрій Кириченко. Вони побажали учасникам заходу з користю провести час на семінарі,  гарного настрою та невичерпного натхнення на весь час проведення семінару, плідної роботи та блискучих успіхів, бравих знань та особистих досягнень, цікавого дозвілля і захопливих пригод.

 Серед тем, які будуть викладатися на семінарі: основи історії світового та українського профспілкового руху, нормативно-правова база діяльності первинних профспілкових організацій, основи організаційної роботи, трудове законодавство, механізми соціально-економічного захисту членів первинної профспілкової організації, правові засади соціального діалогу та колективно-договірного регулювання, основи ведення бухгалтерського обліку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора