Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Уричисто завершились тактичні навчання 124-ї окремої бригади територіальної оборони

Дата: 14.09.2018 11:17
Кількість переглядів: 1872

Фото без опису   Фото без опису                    12 вересня 2018 року на базі дитячого оздоровчого табору «Веселка» у місті Скадовську відбулося урочисте шикування з нагоди завершення тактичних навчань 124-ї окремої бригади територіальної оборони, які в цьому році проходили під гаслом «Захистимо свій дім – Захистимо Україну». За період навчання військовозобов’язані відпрацьовували навички стрільби зі стрілецької зброї, колективної підготовки до охорони важливих об’єктів та виконували інші поставлені задачі.

Зі словами вдячності та привітань звернулися до військовозобов’язаних заступник командира ОК «Південь» по роботі з особовим складом полковник Губар О.Г., перший заступник голови Скадовської районної державної адміністрації Павленко С.М., голова Олешківської районної державної адміністрації Кравченко-Скалозуб О.В., перший заступник голови Голопристанської районної державної адміністрації Богачук В.М, представники органів місцевого самоврядування, військовий комісар Скадовського районного військового комісаріату підполковник Власиневич В.Ф, військові комісари Голопристанського та Олешківського районних військових комісаріатів. Всі вони подякували резервістам за високий патріотизм та готовність обороняти рідну землю.

У своєму вітальному слові перший заступник голови Скадовської районної державної адміністрації Сергій Павленко привітав військовозобов’язаних від імені голови обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва та від себе особисто із закінченням військового навчання та наголосив: «Дбати про рідну Батьківщину, захищати її – наш священний обов’язок, це наша обітниця перед предками, які боролися за щастя рідної землі. Адже країна – це велика родина, де всі живуть спільними радощами та проблемами. Тому ми відчуваємо свою причетність та відповідальність за все, що коїться у державі. Тож, дякую вам за ваш патріотизм, стійкість, витримку й відповідальність. Впевнений, що навіть у найскладніших умовах ви залишитеся вірними українському народові».

За самовіддану та активну діяльність, спрямовану на захист України, свідому громадянську позицію та розвиток територіальної оборони під час тактичних навчань  військовозобов’язані були нагороджені грамотами та подяками.

       Нагадаємо, що військові тактичні навчання 195-го батальйону 124-ої окремої бригади територіальної оборони, до складу якої ввійшли представники Скадовського, Голопристанського та Олешківського районів, проходили з 03 по 12 вересня на території Скадовського району. Відповідно до закону «Про оборону України», територіальну оборону на всій території країни організовує Генштаб, а на території областей – обласні державні адміністрації. Основними завданнями територіальної оборони є охорона та захист держкордону, забезпечення умов для надійного функціонування органів влади, військового управління, стратегічного розгортання військ, охорона та оборона важливих об’єктів і комунікацій, боротьба з диверсійно-розвідувальними силами, іншими озброєними формуваннями агресора та антидержавними незаконно утвореними озброєними формуваннями, підтримання правового режиму воєнного стану.

Фото без опису   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора