Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Скадовщині відбудеться мотокрос.

Дата: 27.10.2018 11:13
Кількість переглядів: 830

Фото без опису     24 жовтня 2018 року в районній державній адміністрації відбулось засідання організаційного комітету щодо підготовки та проведення у Скадовському районі ІІ етапу Чемпіонату Херсонської області з мотокросу, який відбудеться 28 жовтня 2018 року о 10.00 год. на західній околиці міста на території колишнього цегельного заводу. 


     На засіданні були присутні представники громадської організації «Федерація мотоциклетного спорту в Херсонській області», відділу освіти, культури районної державної адміністрації, комунального некомерційного підприємства «Скадовський центр первинної медико-санітарної допомоги», Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Херсонській області, Скадовського районного сектору Головного Управління Державної Служби України з Надзвичайних ситуацій у Херсонській області, засобів масової інформації. 
     Голова районної державної адміністрації Віктор Турик акцентував, що проведення таких спортивних змагань на території Скадовського району сприятиме розвитку спорту та мотокросу на території району та області, популяризує наш район, як туристично привабливий край  і наголосив на підтримці проведення даного заходу відповідних відділів та служб. 
     В ході засідання представник організаторів мотокросу ознайомив присутніх із сценарієм проведення змагань та звернув увагу присутніх на деякі організаційні питання щодо місця проведення, медичного супроводу, забезпечення правопорядку та протипожежною безпекою, організація харчування та дотримання санітарних норм.
     За підсумками засідання головою районної державної адміністрації дано ряд доручень відповідним службам щодо вирішення вищезазначених питань задля проведення мотокросу на належному високому рівні.
     Запрошуємо 28 жовтня 2018 року о 10.00 год. всіх бажаючих відвідати ІІ етап Чемпіонату Херсонської області з мотокросу на території колишнього цегельного заводу.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора