Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ветерани МВС отримали привітання

Дата: 20.12.2018 10:13
Кількість переглядів: 1307

Фото без опису         Відповідно до наказу Міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова 20 грудня, колишній День міліції, визначено Днем вшанування ветеранів та пенсіонерів органів внутрішніх справ МВС та Національної поліції України.

Саме в цей день прийнято вітати всіх хто причасний до цього свята та на яких трималась правоохоронна система незалежної України. За їх плечима тисячі врятованих життів та безцінний досвід, яким вони наразі діляться з молодими поліцейськими.

            Напередодні,  18 грудня 2018 року, голова районної державної адміністрації Віктор Турик зустрівся з ветеранами МВС та привітав їх зі святом. «Це свято людей, які значну частину свого життя віддали служінню людям і державі у боротьбі зі злочинністю, заради спокою та безпеки громадян. Ваш професіоналізм, невтомна, натхненна праця та багаторічний досвід завжди будуть в пошані у теперішніх працівників поліції. Дякую вам за багаторічну та віддану службу народові України. Бажаю мужності, витримки й наснаги, міцного здоров'я та родинного тепла вам та вашим близьким!» - зазначив Віктор Турик.

         Подяка голови районної державної адміністрації за багаторічну, сумлінну, відповідальну працю, значні трудові здобутки, високий професіоналізм, принциповість та вимогливість,  вагомий особистий внесок у боротьбу зі злочинністю, відданість справі, активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня вшанування пенсіонерів та ветеранів системи МВС і національної поліції України була оголошена ветеранам МВС - Капшину Віталію Анатолійовичу та Гавриленку Анатолію Олександровичу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора