Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Скадовську спустили на воду вінки в пам'ять про загиблих моряків

Дата: 10.05.2019 10:57
Кількість переглядів: 950

Фото без опису  Фото без опису              Традиційно, 08 травня у День пам’яті та примирення, голова районної державної адміністрації Віктор Турик у складі делегації з представників районної державної адміністрації, районної ради, ДП «Скадовський морський торговельний порт», Скадовської філії ДП «Адміністрація морських портів України», ПП «Острів», представників ради ветеранів Скадовського району, районного військового комісаріату, прикордонників, громадськості вшанували пам’ять загиблих моряків на острові Джарилгач.

Делегація вшанувала пам’ять героїв-моряків, загиблих у роки війни, захищаючи наше місто та державу від окупантів.

За морською традицією, вшановуючи пам’ять загиблих героїв, було спущено на воду квіти і вінок вдячності від скадовчан. Салютний залп на честь загиблих у роки Другої світової війни здійснили військовослужбовці особового складу окремої радіотехнічної роти в/ч А 2845.

На острові Джарилгач біля меморіалу загиблим морякам присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять захисників кордонів рідної землі, які віддали життя у боях Другої світової війні, після чого відбулася церемонія покладання живих квітів до підніжжя меморіалу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора