Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники державної виконавчої служби відзначили професійне свято

Дата: 18.12.2018 10:49
Кількість переглядів: 1301

Фото без описуДень працівника державної виконавчої служби щорічно відзначається 17 грудня. З нагоди професійного свята приймали вітання працівники Скадовського районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Херсонській області.

«Шановні працівники державної виконавчої служби. Ваша щоденна копітка праця, професіоналізм та принциповість забезпечують утвердження верховенства права. Упевнений, що державні виконавці з усвідомленим почуттям відповідальності з честю примножуватимуть традиції своєї професії. Щодня до державної виконавчої служби за порадою та допомогою звертаються громадяни. І завдяки вашому професіоналізму, зусиллям визначаються не лише стан правової культури населення, а і його стабільність. Переконаний, що всі працівники державної виконавчої служби усвідомлюють колосальну відповідальність, яка на них покладена, тому й надалі вірно служитимуть інтересам України та ії громадян, з честю дотримуватимуться традицій своєї професії. Нехай ваші професійні зусилля будуть винагороджені довірою і повагою громадян. В цей святковий день бажаю вам міцного здоров’я, щастя і добробуту, плідної праці та успіхів!» - зазначив Віктор Турик, вітаючи присутніх з професійним святом.

              Також, очільник району оголосив Подяку голови районної державної адміністрації кращим працівникам районного відділу державної виконавчої служби: Кошкарову Олексію Михайловичу, Приндюку Антону Вікторовичу та Рудик Олені Миколаївні – за високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у захист конституційних прав та свобод громадян, сумлінне виконання службових обов’язків, відповідальність, старанність, розумну ініціативу та з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівника державної виконавчої служби.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора