Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзнаки Президента вручили захисникам із Скадовщини

Дата: 21.02.2019 10:24
Кількість переглядів: 1050

Фото без опису       Відповідно до Указу Президента України від 17 лютого 2016 року №53/2016 «Про відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції», з метою гідного відзначення захисників суверенітету та територіальної цілісності України під час проведення антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, установлено відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції».

20 лютого 2019 року на центральній площі міста перший заступник голови Скадовської районної державної адміністрації Сергій Павленко та військовий комісар Скадовського районного військового комісаріату Валерій Власиневич виконали почесну місію, вручивши почесні нагороди військовослужбовцям Скадовського району.

Варто відзначити, що відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції» отримали дев'ятнадцять учасників антитерористичної операції Скадовського району.

Під час вручення нагород деяких учасників антитерористичної операції не було, вони і надалі проходять службу та беруть участь в операції об’єднаних сил, їхні нагороди отримували близькі родичі.

Вітаємо наших героїв з заслуженими нагородами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора