Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання оргкомітету щодо відкриття аероклубу в місті Скадовськ

Дата: 20.06.2018 10:06
Кількість переглядів: 916

Фото без опису                           19 червня 2018 року під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Сергія Павленка проведено засідання оргкомітету стосовно відкриття аероклубу в місті Скадовськ.

У заході взяли участь представники районної державної адміністрації, міської ради, Скадовського районного сектору Головного управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Херсонській області, Скадовського відділення Новокаховського відділу поліції ГУНП України в Херсонській області, радник голови обласної державної адміністрації з питань територіальної оборони  та взаємодії з правоохоронними органами.

Звертаючись до всіх присутніх, Сергій Павленко наголосив: «Відкриття аероклубу та повноцінне функціонування Скадовського аеродрому в нашому місті позитивно впливатиме на розвиток курортного міста та формування туристичної привабливості регіону».

Під час зустрічі було обговорено та затверджено план відкриття аероклубу, вирішені питання організації охорони громадського порядку та забезпечення медичного чергування.

Урочисті заходи щодо відкриття аероклубу відбудуться 23 червня 2018 року о 08.30 годині на аеродромі м. Скадовська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора