Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Особистий кабінет виборця

Дата: 14.02.2019 10:05
Кількість переглядів: 941

            Службою розпорядника Державного реєстру виборців Центральної виборчої комісії на офіційному веб-сайті “Державний реєстр виборців” (www.drv.gov.ua) розроблений та функціонує програмний ресурс “Особистий кабінет виборця”.

            Метою обробки персональних даних є надання відповіді на запит виборця про включення його до Державного реєстру виборців.

            Запрошуємо всіх бажаючих перевірити наявність себе у Державному реєстрі виборців. Для цього навіть не потрібно виходити з власної оселі, за умови наявності доступу до глобальної інформаційної мережі Інтернет. Процедура реєстрації на сайті доволі проста та не потребує багато часу.

            Для цього на сайті “Державний реєстр виборців” (www.drv.gov.ua) необхідно перейти у “Кабінет виборця” далі у розділ “Перевірка включення” та  заповнити всі поля у формі запиту достовірними даними про себе. Власні данні треба заповнити дуже уважно і виключно українською мовою. Отримавши на Вашу електрону пошту код підтвердження, необхідно ввести його у Вашому запиті для отримання відповіді.

            У випадку неспівпадіння персональних даних або виявлення неточностей та інших питань, пов’язаних із Державним реєстром виборців, наполегливо просимо особисто звернутися за адресою: м. Скадовськ, вул. Олександрівська, 34, каб. 15.

При собі необхідно мати паспорт громадянина України. 

            Шановні виборці! Незважаючи на наявність чи відсутність виборів, Державний реєстр працює для Вас постійно! Це потрібно для того, щоб Ви завжди були у списках виборців та змогли здійснити своє конституційне право — право вибору!

 

Телефон для довідок 50133


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора