Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося засідання оргкомітету з підготовки до святкування Дня Перемоги

Дата: 06.05.2019 10:02
Кількість переглядів: 974

Фото без опису Фото без опису                    03 травня 2019 року головою районної державної адміністрації Віктором Туриком проведено засідання оргкомітету з підготовки та відзначення Дня памяті і примирення в Україні та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Віктор Турик зосередив увагу присутніх на важливості усіх запланованих заходів та необхідності відповідального підходу до виконання покладених обов’язків на причетних до організаційної роботи відділів та служб.

Під час засідання визначено відповідальних осіб, дано ряд доручень щодо підготовки до проведення заходів. Обговорено питання охорони громадського порядку, забезпечення чергування медичної служби. Затверджено перелік заходів, які проводитимуться 08 травня та 09 травня. Крім проведення у загальноосвітніх навчальних закладах та закладах культури району лекцій, бесід, виставок, годин спілкування, відвідування ветеранів Великої Вітчизняної війни, вручення їм подарунків планується ряд інших заходів.

Зокрема, 8 травня о 10:00 годині на алеї Слави відбудеться урочиста програма з нагоди Дня памяті і примирення в Україні, а 9 травня о 9:00 годині – мітинг-реквієм до Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та святкова хода з покладанням квітів  від центральної площі до Вічного вогню на Алеї Слави.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора