Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У місті Скадовськ вшанували пам'ять загиблих на Чорнобильській АЕС

Дата: 27.04.2018 09:52
Кількість переглядів: 534

                           26 квітня 2018 року в читальній залі комунального закладу «Скадовська центральна бібліотечна система» відбулися меморіальні заходи до 32-ї річниці Дня Чорнобильської трагедії.

Участь у заходах взяли представники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування району, районних підприємств, установ, організацій, ліквідатори аварії та постраждалі внаслідок катастрофи, громадськість, ЗМІ.

Від імені голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від Скадовської районної державної адміністрації, від громади Скадовького району до присутніх звернувся очільник району Віктор Турик.

«Сьогодні ми згадуємо та вшановуємо світлу пам'ять і подвиг тих людей, які пожертвували собою, аби зберегти життя іншим. Чорнобиль став жорстоким уроком для людства, а наші співвітчизники – ліквідатори,  прикладом мужності та самопожертви  зробили це заради людства, яке у свою чергу  має пам’ятати тих, хто врятував нашу планету»

Голова райдержадміністрації подякував ліквідаторам аварії та побажав міцного здоров’я, життєвої енергії, родинного благополуччя та тепла.

Подяку голови районної державної адміністрації за мужність, самовідданість, героїзм і високий професіоналізм проявлені при ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС активну життєву позицію та з нагоди 32-ї річниці Дня Чорнобильської трагедії: було оголошено – Дудченку Миколі Харитоновичу та Коренному Миколі Карловичу.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих у Чорнобильській трагедії.

На завершення учасники заходу поклали квіти до пам’ятного знака ліквідаторам аварії на ЧАЕС.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора