Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мобільні сервісні центри МВС

Дата: 01.11.2018 09:34
Кількість переглядів: 1636

Фото без опису Для наближення послуг до громадян, забезпечення якісного та своєчасного надання послуг в регіонах,  де відсутні стаціонарні територіальні сервісні центри Міністерства внутрішніх справ, на території Херсонської області функціонує мобільний сервісний центр.

Скадовською районною державною адміністрацією підписано угоду про співпрацю з Регіональним сервісним центром Міністерства внутрішніх справ у Херсонській області щодо співпраці у сфері надання послуг, віднесених до компетенції сервісних центрів МВС.

Мобільні сервісні центри МВС – це пересувні сервісні центри, що працюють за графіком у віддалених населених пунктах, де немає стаціонарних сервісних центрів МВС.

Послуги Мобільних сервісних центрів МВС:

•        реєстрація та перереєстрація транспортних засобів;

•        заміна посвідчення водія;

•        видача міжнародного посвідчення водія;

•        прийом запитів на отримання довідок про відсутність судимостей.

Мобільні сервісні центри МВС обслуговуватимуть громадян у регіоні щомісячно та при необхідності на запит від районної державної адміністрації (при наявності десяти звернень громадян). Графік надання послуг мобільними сервісними центрами МВС оприлюднюється на сайті http://hsc.gov.ua/mobilni-sts/grafik-viyizdiv-mobilnih-sts/ та додатково розміщуватиметься інформація на сайті Скадовської районної державної адміністрації https://skadovsk-rda.gov.ua/.

Консультації щодо отримання зазначених послуг надаються адміністратором Центру надання адміністративних послуг Скадовської районної державної адміністрації, що розташований за адресою: вул. Олександрівська, 66 (Районний будинок культури за Приватбанком), та за телефоном 5-25-48.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора