Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Скадовську урочисто відзначили День Національної поліції України

Дата: 05.07.2018 09:16
Кількість переглядів: 1126

Фото без опису    Фото без опису                              День Національної поліції України – це свято, яке відзначається щорічно 04 липня згідно Указу Президента України від 04 квітня 2018 року №97.

Саме цього дня, 04 липня 2018 року, у Скадовському районному будинку культури ім. Шевченка відбулися святкові урочистості, головними героями яких стали працівники Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції  ГУНП в Херсонській області та Скадовського міжрайонного відділення Управління поліції охорони в Херсонській області.

На урочисті заходи завітали представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування району, громадськість, ЗМІ аби привітати працівників поліції з професійним святом.

«Сьогодні, від імені голови обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва, від голови районної державної адміністрації Віктора Турика та від себе особисто, хотілося б привітати та відзначити тих, хто пов'язав своє життя з надзвичайно відповідальною, ризикованою, важкою та важливою справою – служити суспільству шляхом забезпечення охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку, а також надання допомоги тому, хто її потребує. Дякую вам за службу, вірність присязі та відданість українському народові. Від щирого серця бажаю вам і вашим родинам міцного здоров’я, миру, злагоди, вірності службовому обов’язку, успішної служби, нових досягнень і звершень в ім’я миру і процвітання нашої України! Слава Україні!» - привітав перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Павленко.

Тож, за високий професіоналізм і мужність, сумлінне та відповідальне виконання службових обов'язків, вагомий особистий внесок у справу захисту конституційних прав громадян, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби зі злочинністю, зміцнення громадського порядку та з нагоди відзначення 3-ї річниці Дня Національної поліції України Подяку голови Скадовської районної державної адміністрації оголошено: Горбаню Артему Олеговичу — старшому лейтенанту поліції, дільничному офіцеру поліції сектора превенції Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції  ГУНП в Херсонській області; Сенішину Віктору Богдановичу — майору поліції, слідчому слідчого відділення Скадовського відділення поліції Новокаховського відділу поліції  ГУНП в Херсонській області; Бондарю Андрію Володимировичу — сержанту поліції, поліцейському групи охорони об'єктів та публічної безпеки Скадовського міжрайонного відділення Управління поліції охорони в Херсонській області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора