Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановна скадовська громадо!

Дата: 29.12.2018 09:08
Кількість переглядів: 1147

Фото без описуВід імені голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Гордєєва,  від імені колективу Скадовської районної державної адміністрації та від себе особисто щиро вітаю Вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Відходить у минуле ще один рік нашої історії – неоднозначний та складний, події якого запам’ятаються на все життя. Саме у 2018 році відбулась знаменна подія для України - об’єднання трьох українських церков у Єдину незалежну православну автокефальну церкву. Ця подія має епохальне значення.

2018 рік був сповнений сподівань і тривог, здобутків і втрат. Проте, незважаючи на всі виклики сьогодення в нашій державі зберігається стабільність й віра в те, що незмінні духовні цінності нашого народу – мудрість, поміркованість, оптимізм та працьовитість стануть запорукою того, що ми гідно подолаємо всі негаразди. Новий рік має стати часом реалізації реформ, надзвичайно важливих для подальшого розвитку України. Їх успіх залежить від нашої витримки, порозуміння, злагоди й довіри в суспільстві. Нехай новий 2019 рік стане сприятливим для втілення всіх благих починань на користь громади району. Бажаю усім, аби рік, що наступає, приніс стабільність і благополуччя, добробут і реальні зміни на краще та додасть усім нам нових сил, принесе нові сподівання та втілення заповітного.  Хай множаться сімейним щастям, щирою любов’ю, гараздами та  достатком ваші оселі. Нехай чарівність новорічної ночі, тайна коляди та божественні миттєвості Різдва даруютьВам життєву силу інатхнення на добрі справи, здійснення усіх задумів та сподівань, професійних досягнень та творчих  здобутків.

Зичу міцного здоров’я, родинного затишку, незламного духовного гарту, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги, прихильності людської долі та Божого благословіння!

З Новим роком, шановна громадо! Зі світлим Різдвом Христовим!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора