Скадовська районна державна адміністрація
Херсонська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада щодо проблемного питання перебування майбутніх першокласників у закладах дошкільної освіти в літній період

Дата: 08.06.2018 09:00
Кількість переглядів: 2435

Фото без опису            07 червня 2018 року під керівництвом голови районної державної адміністрації Віктора Турика відбулася нарада щодо перебування майбутніх першокласників у закладах дошкільної освіти в літній період.

У засіданні взяли участь представники районної державної адміністрації, міської ради, відділу освіти та завідуючі дитячих садочків.

Як зазначила начальник відділу освіти Ольга Дудченко: «Відповідно до закону про дошкільну освіту та положення про дошкільний навчальний заклад, які є чинними на сьогоднішній день, відрахування з дошкільного навчального закладу відбувається тільки за заявою батьків. Відповідно до закону про загальну середню освіту, навчальний рік у закладах освіти починається з 1 вересня. Таким чином, з 1 червня по 31 серпня в закладах дошкільної освіти в літній оздоровчий період майбутні першокласники мають право відвідувати дитячий садочок, а розпочнуть навчання в закладах освіти з1 вересня».

Головою райдержадміністрації були надані відповідні доручення щодо вирішення проблемного питання  стосовно перебування майбутніх першокласників в закладах дошкільної освіти.

За результатами наради дане питання остаточно вирішено: в Скадовському районі майбутні першокласники, за бажанням батьків, мають право перебувати у закладах дошкільної освіти в літній оздоровчий період.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора